Monday, 8 October 2012

Sukanyer mizah {。^◕‿◕^。}

Sukanyer mizah {。^◕‿◕^。}



Ari niyh mizah rasa gembira sgt sebabnyer mizah dpt mengikuti rombongan ke Kuala Lumpur bersama dgn guru dan rakan2...ini pon disebabkan kebaikan mak dan ayah mizah syukurlah kerana dpt ikut sekali!! (*_*)tpi rombongan tu lambat lgi pada 31/10/12 ermmm jgn terlalu gembira buat nyer x jadi eee malunyer hihihihi!!arap2 jadilah Amin!! pertama sekali mizah nk ucapkan thankzz for my parents kerana mereka bagi mizah pegi!!okeylah di bawah ni ada acara ke Kuala Lumpur sila lah baca yerk!

*0705=Berlepas dri tren ETS
*0800=Sarapan pagi
-Bertolak ke Kidzania The Curve,Damansara
-Makan tengahari
-Pusat sains
-Istana Negara
-Shoping di Sogo
*2100-Berkumpul di K.L Sentral
*2205-Tren berlepas dari KL Sentral

Wah lamanyer kan pukul 10.05 malam baru bertolak dari KL agak2 mizah la kan pukul 12.30 baru sampai!!okeylah setakat niyh je bye (^_^)!


If u like it,u can *like* and *follow* my blog (^_^)

No comments:

Post a Comment