Saturday, 6 July 2013

Perasmian Dewan Jati Bestari & Penutup Walk For Charity...

Perasmian Dewan Jati Bestari & Penutup Walk For Charity...

                                                                       
                                                                 
                                                                              
Asalamuaalaikum tlg jawab....x jwb dosa...mcm biasa la kalau mizah post sesuatu mesti ada benda yg menarik!! ; D kalau nk thu apa dia sila  baca title yg mizah dh tulis pnjng lebar tuh ! aryni mizah x de mood sgt sbb seluruh badan mizah ni sakit disebabkan lari utk  Penutupan Walk for charity...mmg memenatkan ....tpi mizah dpt habuan nk tahu apa ?? mizah dpt nombor cabutan bertuah yeahh !! dpt lgi...iaitu mizah dpt sejenis hamper...actually mizah x thu nk eja hamper mcm mna...buat mlu jeww...sronok giler bila nombor mizah terpilih x dijangka dlm ramai-ramai tu mizah terpilih ...alhamd syukur sgt ... :D moga2 kalau ada cabutan bertuah lain hari mizah nk lgi hahaha....


Ok stop stkt situ cerita psl hadiah segala bagai....readers sekalian korng nk thu siapa tetamu kehormat ?? iaitu YB.DATO' HAJI HUSNI BIN HANADZLAH...tpi dia x dtng pon yg dtngnyer orng lain wakil dia la katakan...herrmmmm tiba2 mulut terkunci bermakna NO IDEA to post dgn itu tamatlah cerita sya di sini .... (ayat poyo).. (^_^)..bye!

If u like it,u can *like* and *follow* my blog (^_^)

Friday, 21 June 2013

Kejohanan Balapan Padang (^_^)...

Kejohanan Balapan Padang (^_^)...

                                                                       


Assalamualaikum!!pembaca setia blog mizah ...hari ni sekolah mizah ada buat KEJOHANAN BALAPAN PADANG..dan hari jgk la hari yg paling memenatkan tpi mizah ttp rsa gembira...sbb dlm penat2 pon ada habuannya... : D dlm kejohanan balapan padang ni mizah ada masuk acara ...iaitu acara kawad kaki rumah MARIKH a.k.a rumah MERAH..alhamdullilah kawad kaki rumah marikh dpt NAIB JOHAN..mizah igtkan dh hancur padahal sebaliknya..usaha akak2 dn abng2 form four yg mengajar kitaorng  tdk sia2 ...tpi dlm markah rumah sukan yang keseluruhannya rumah marikh dpt NO-3 btw mizah bersyukur walaupon x dpt JOHAN ATAU NAIB JOHAN!!ok kat sini jgk mizah nk citer tntg perkara yg mizah x leh lupakan...time kitaorng ddk kat khemah rumah sukan masing2 tdi rmh sukan mizah ada buat satu perkara nk tahu x apa dia....akak2 dn abng form 4 main conteng2 muka orng...kesian dkt orng yg dh cantik menjaga mukanya last2 kena comot jgk :)sebenarnya ..! mizah pon kne jgk entah mcm mna mizah x leh sedar seorng manusia yg boleh menconteng muka mizah ni....huh! dh la time tu panas rasa mcm nk membara jew wakawaka @_@ k la bye...sampai kat sini jew kot ;) 
 
akhir kata ...(JGN JDI BUDAK NAKAL Yerkk).....  *_*

If u like it,u can *like* and *follow* my blog (^_^)

Sunday, 26 May 2013

Blog Berwajah Baru...

Blog Berwajah Baru...

                                                                       
ehem2 hai alls...miss gilerr mizah kat blog ni...yess!! blog mizah dh berwajah baru...wahh....saya suka2 versi memey (Upin dan Ipin) huhu..mizah hanya tukar background n header jewp...sbb mizah dh jemu ngan background yg dulu kala
sekali sekala nk tukar gak XD hahaa...ok sekarang ni musim cutie ..kalau musim cutie cam ni.. aktiviti mizah ialah 
*Bukak Blog
*On Fb
*On Twitter 
*Pastu ngadap game 24 hour..

However!! mizah x kan lupakan Hw a.k.a homework...okeyh ...
ok la korang sila tinggalkan comment korang ehh...tentang perkembangan blog ni bye alss..
As Salam


If u like it,u can *like* and *follow* my blog (^_^)